Post by scaninarpedal on Feb 10, 2022 1:01:01 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više zlata ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
jako jako jako dobra igra, ali reklame bi trebalo smanjiti, reklama nakon svake pojedinačne utrke je previše
Race.io Perlumbaan dxzc
dobro je i sve. Ali ne mislim da igram s drugim ljudskim igračima. Mislim da su botovi. Previše je lako pobijediti.
Sviđa mi se
Četiri zvjezdice, šalim se, odabrao sam pet jer ste prvi put igrali ovo bilo je jako davno kada sam prvi put izašao nisam znao ništa o tome, prije sam igrao njegove misije, ali ova nekako nema Mission pa sad ja znaju sve o igri i gotovo svi s najvišim automobilima ne mogu ni napraviti trik tako da ovo rade pa se nadam da će me samo nazvati biti dobro za tvoju igru
Race.io Racing kekn
ok igra u osnovi baš kao igre rider by monkeyfood (partner ketchappa), ali multiplayer oh i puna oglasa od 30 sekundi koji se ne mogu preskočiti. grafika je spuštena, a dizajn automobila nije tako dobar imo
to je prilično zabavna igra i izvrstan ubojica vremena, postoji značajka rangiranja, ali ne možete dodati prijatelje i postoji toliko mnogo stvari koje bi mogli dodati koje nemaju, ja bih ponovno preuzeo. (PS: nekoliko ideja o značajkama za dodavanje, prijatelji/privatne utakmice/pozadinske pozadine/turniri)
previše oglasa, što završava uzbuđenje igre za igranje
Toliko volim igru, ali... Ima puno reklama koje ne želim. Nemam dovoljno novca da kupim stvar bez oglasa, ali hej! Ipak je lijepo
skinuo sam ovu igru samo zbog dodatka koji sam vidio na YouTubeu, užasno je dosadna igra. ali to nije najbolji dio! smiješno, zeznuli ste svoj oglas. stvar PRO vs NOOB je naopako! NOOB dio koji tip radi preokreće i pobjeđuje kao šef! na PRO sekciji tip nikad nije na prvom mjestu, ne zna skakati i gubi utrku. kako loše društvo možeš biti da to zabrljaš?!
Dobra igra, ali stari IMA KOLIKU OGLASA KOJI MOGU ISPUNITI CIJELU ZEMLJU KAO BRUH
Race.io Гонки iusr
Ova igra je da na svaki način koristim govornu poštu jer ne želim gubiti vrijeme na 500 riječi, momče, ali ipak ova igra je da je ova igra najbolja dopustite mi da vam kažem da je u trkaćim igrama ovo bilo je tvoj šef, ali ako je online novac ga čini boljim, ali ne znam je li online ako jeste, to je super, čini ga plus plus plus jer ja možda osvojim svaki koji sam ikada igrao jer nitko ne želi i Mislim da igram protiv mvp-a, ali ipak mi se sviđa ova igra s kojom držim korak
Malo Sjajno, ali nešto nije u redu na preokretu i stalno ga zabrljam, molim te za ovu igru bih mogao staviti 5 zvjezdica, ali igra ima mali ispravak bugova btw, sviđa mi se ovaj izgled igre i nije dosadan, ne mrzim je, ali malo ali kontrole je teško kontrolirati, u redu je
stvarno sjajne kontrole zabavne igre su vrlo dobre, ali za mnoge oglase trebao bi biti oglas nakon svake 2 ili 3 igre barem
Zabavno je, ali odgovori za rješavanje oglasa su okretanje vašeg WiFi-a i mobilnih podataka
Ponavlja se i nije nimalo izazovno. Morate se potruditi da svaki put ne uđete prvi
ekstra
COOL IGRA .☺
Doslovno točna kopija stare igre. Jedine stvari koje su različite je da se utrkujete s drugim ljudima i to nije samo beskrajna igra u kojoj dobivate najveći mogući rezultat. Pokušajte barem učiniti da se čini da je barem malo drugačije. Čak je i sličica u trgovini gotovo potpuno ista. Čak i prema tome kako izgleda, događa se ista platforma. Iskreno, samo je razočaravajuće
Realno
igre za jednog igrača, zapravo igrate protiv botova. ne vjeruješ mi? igraj igricu i isključi wifi. potrebna vam je veza na wifi ako želite doći do drugih telefona, pa je očito da ste zapravo sami, kada još uvijek radi bez wifija. osim te laži, dobra je igra.
Kao Rider, ali s lažnim multiplayerom. Bilo bi super da netko napravi verziju Ridera za više igrača koju možete igrati s prijateljima.
Jako volim ovu igru. Imao sam ovu igru na svom starom telefonu i sretan sam što sam je vratio. Jedino što mi se ne sviđa su dodaci, ali svaka igra ima dodatke pa bez dodavanja 5/5
ova igra je super, ja osobno sam zvijer. sve što trebate učiniti je ne okretati se toliko i doći ćete do ranga 10.
Lijepo je igrati, ali se ne mogu pravilno prijaviti. Ostaje pauza tijekom učitavanja ove igre
vrlo kreativna i laka igra, iskreno mi se sviđa
Bake it कैज़ुअल गेम gctd
Zabavna, ali smiješna količina reklama. 1/3 vašeg vremena igranja ove igre bit će reklame.
kralju
Ako se utrkujem protiv stvarnih ljudi, ovo će biti izuzetno zabavna igra. Idk ako su to isti devoloperi, ali igra bumper.io je bila stvarno zabavna dok nisam saznao da je protiv Ai-a
Race.io Racing kekn
vrlo zanimljiva igra. ali reklama je previše, nepotrebno, previše se ponavlja i nametljivo. molim vas učinite nešto po tom pitanju.
Izbacivanje smeća. Nemojte nasjedati na ovu igru. Ja sam normalan građanin i vjerujte mi kada ovo kažem, ako planirate igrati ovu igru ili čak pokušati, to je veliki gubitak vašeg vremena. količina oglasa će vas ubiti. Nijedan čovjek nije preživio ovo mučenje, drago mi je što sam prvi preživio i viknuo vam ovu groznu priču iz svog osobnog iskustva. Nakon svake pojedine utakmice (koju ćete ionako pobijediti) morat ćete pogledati oglas. zamislite svoju nevolju. Spasi sebe.
Gcggvngigjj Tužno lice toga. Jel, i učini to
To je nevjerojatna igra pa dajem 4 zvjezdice Moj omiljeni auto je roach and goldy Vrlo nevjerojatna igra sviđa mi se ova igra je najbolja jer ima toliko automobila Brzi automobili poput krvi, roach, ludi, neon Goldy, blueberry i lightspeed, ali samo jedan problem visoka cijena svjetlosna brzina 2lakh ovo je vrlo visoka cijena izmislite novu aplikaciju ovu lajkujte i niska cijena ali igra je nevjerojatna🚗🚗🤑🤑🚗
odlična igra.. hvala kreatorima..svidjelo mi se...ali ima mnogo oglasa...samo za oglase dat ću samo 3 zvjezdice..
Jednostavna igra. Oglasi nakon SVAKE utakmice. Samo kvari osjećaj
Stvarno je zabavno, ali snizite cijenu za automobile i kupnju novca ili igra je 50 od 100
Trkački dio igre je sjajan, ali imate pobjedničke igre da dobijete lažni novac u igri kako biste dobili automobile u igri. ali automobili koštaju mnogo, cijenio bih da cijene automobila u igri ne mogu biti tako skupo
to je lažnjak. online igrači nisu stvarni. oni su programi koji nas natjeraju da pobijedimo u svakoj utakmici.
Race.io Perlumbaan dxzc
generalno dobra igra, ali ima previše reklama, mrzim reklame, molim vas uklonite je ako želite biti igra s 4 ili 5 zvjezdica
110% botova koji se maskiraju u igrače. Imena su ili vanilla like jack ili njegov gost. Uparivanje je trenutačno, a ponašanje robota kada su ispred vas je toliko glupo da je gotovo smiješno. Ako igrate i izgubite onda će mi to biti čudo bc sam prilično siguran da je dizajniran da vas privuče lakim pobjedama pa kupujete novčiće za skinove. Prevara je odvratna.
Igranje je Meh. Pokušava pustiti reklamu nakon svake utrke. U početku ih možete odmah preskočiti, ali nakon četvrtog mi nije dalo. Deinstalirano.
tipka za početnu stranicu povezana je s ludo smiješnim dodacima i svaki put nakon utrke morate se oglasiti, igra također treba 5G mrežu za igranje jer svaki put kada se ruši na 4G, inače je zabavno
To je igra bila awsome, ali oni su problemi koji su oglasi i bez karaktera i kao skoro igra je vrlo dobra.
Volio bih da možemo vidjeti imena ostalih igrača iznad njihovih bolida usred utrke, i bilo bi NEVJEROJATNO da postoji gumb za ponavljanje utrke. To je sve što trebate da dobijete mojih 5 zvjezdica. I ozbiljno, za razliku od drugih ljudi, ZAPRAVO ću promijeniti svoju recenziju ako napravite te promjene. Hvala i ugodan dan. Vau... Nikad nisam završio recenziju za takvu igru... Uredi: Hvala hrpa na dodavanju imena tijekom utrke.
ova igra je najbolja ali dodati je previše .Kad pobijedim u utrci oglas se automatski igra .zato je ova igra loša
Igra je bila dobra, ali vi prikazujete previše oglasa i tražite previše da biste ih mogli ukloniti. Nadalje, ova igra uopće nije online multiplayer igra, radi čak i kada vam je internet isključen, a poslužitelj će pokazati da su 3 vaša protivnika spremna za utrku, kao ozbiljno? Ne pokušavajte prevariti igrače,